TOVÁBBI INFORMÁCIÓK (COVID 19)


Tisztelt Sportvezetők, Edzők, Versenyzők!

Tiszta szívből remélem, hogy mindannyian túl vagytok a korona vírus okozta vészhelyzeten, és a csapataitokkal visszatérhettetek az edzőtermekbe. Magyarországon a szigorú intézkedéseknek köszönhetően sikerült a koronavírus helyzetet kezelni, és a Kormány újból engedélyezi a sportrendezvények megtartását bizonyos ésszerű korlátozásokkal.

A Budapest Open rendezői bizottsága ezért úgy döntött, hogy idén is megrendezi a versenyt a tervezett időpontban, 2020.09.19-20-án.

Őszintén bízunk abban, hogy idén is megtisztelitek a versenyünket a részvételetekkel.

A Budapest Open biztonságos lebonyolításhoz szeretnénk kérni mindenki segítségét és fokozatott közreműködését, illetve türelmét. A verseny ideje alatt is elsődleges szempontnak tekintjük a résztvevők egészségének megőrzését.

Mindannyiunk egészségének megőrzése érdekében az előző évekhez képest az alábbi változásokat fogjuk alkalmazni:

- Kérünk minden csapatvezetőt, hogy a csarnokba való belépés előtt ellenőrizze a csapat tagjainak hőmérsékletét, és amennyibe lázat, köhögést, általános gyengeséget, illetve bármilyen más egyéb, a Covid 19 vírusra utaló jelet tapasztal a csapat bármelyik tagjánál, azt tiltsa el a versenyzéstől!

- Mérlegelés: Minden versenyző hozza magával a budo passzát, vagy személyi igazolványát. Kadet, junior, U 21 és felnőtt versenyzők karate nadrágban (vagy rövidnadrágban) és pólóban fognak mérlegelni. Súlytolerancia ebben az öltözékben maximum 1,5 kg lehet.

- A gyerek kategóriákban csak véletlenszerű mérlegelést fogunk alkalmazni. Amennyiben a versenyző karate nadrágban és pólóban 1 kilogrammnál nehezebb, mint a súlycsoportja amelyben nevezett, a versenyző kizárásra kerül.

- Szeptember 18-ig bezárólag lehetőség lesz változtatásra a nevezésben. Minden helyszíni változtatás, vagy nem megjelenés 5 000 forint fejében lehetséges.

- Kérjük, hogy csak azok a versenyzők érkezzenek a csarnokba, akik azon napon versenyeznek. Ezzel az a célunk, hogy minél kevesebben legyenek a csarnokban, csökkentve az esetleges fertőzést veszélyét.

- Kérjük a csapatok vezetőit, hogy egyszerre rendezzék le az összes nevezési díjat, függetlenül attól, hogy a versenyzőjük melyik nap lép tatamira.

- Minden kategória befejezése után kérjük az érmeseket, hogy menjek a dobogóhoz és foglaljanak helyet az ott előre kikészített székeken. Az oklevelek megírása után azonnal következik az eredményhirdetés. Az eredményhirdetés után kérjük a versenyzőket, hogy hagyják el a verseny helyszínét ezzel is csökkentve a járvány kockázatát.

Kedves Sportbarátaink, kérjük a fenti intézkedéseink tudomásul vételét, ezzel segítve a verseny biztonságos megrendezését, a résztvevők egészségének megőrzését!