ÜDVÖZÖLJÜK A BUDAPEST OPEN KUPA NYÍLT NEMZETKÖZI KARATE BAJNOKSÁG HONLAPJÁN!
Tisztelt Sportbarátok, Sportolók, Kedves Vendégek!

 

Nagy örömmel értesültem arról, hogy az elmúlt évi 20. jubileumi Budapest Open nemzetközi karate verseny megrendezését követően a versenysorozat folytatódik.

A Szervező Bizottság és Rebicek Gerd mester, a verseny alapító főszervezője, a sikeresen lezajlott 20. verseny után, újult erővel vágnak neki a versenysorozat folytatásának is, amely a karate olimpiai programba kerülését követően is nagyon fontos szerepet tölthet be a karate életben.

Az elmúlt időszakban jellemzően, a közel 2000 fős nevezések mellett, Európa egyik meghatározó versenyévé nőtte ki magát ez a rendezvénysorozat.

Budapesten, Európa szívében, szívesen találkoznak a nemzeti válogatottak, illetve Európa és a világ legjobb karate versenyzői.

A versenysorozat hagyományai és színvonala biztosít bennünket arról, hogy a 21. Budapest Open, mind létszámában, mind a szakmai programokban is méltó lesz a sportág – immár olimpiai sportág – elvárásaihoz, mind a résztvevő karatékák, mind a nézők számára. Bízom abban, hogy a verseny rangja a jövőben tovább növekedik és a következő ciklusban elérhetjük, hogy akár az olimpiai kvalifikációs rendszer egyik állomásává váljon.

2018-ban is szeretettel várjuk Önöket a Sportkastélyban Budapesten.

 

Dr. Mészáros János

A Magyar Karate Szakszövetség elnökeKedves Barátaink, Versenyzőink!

 

Boldogan és büszkén köszöntünk Titeket a 21. Budapest Open alkalmából, mint a névadó szponzor magyar képviselője!

Örömmel tölt el minket, hogy ennek a kiváló sportágnak és kiváló eseménynek a támogatásával együtt fejlődtünk a kezdetektől. A Hayashi Budapest Open már az elmúlt évben is újabb rekordokat döntött, így mára nemcsak sportszakmai szempontok szerint, de a résztvevő országok és a nevezők számában is igen tekintélyes nemzetközi eseménnyé nőtte ki magát, ami sportdiplomáciai szempontból is jelentős eredménye a hazai karate sportágnak. Büszkék vagyunk erre az eredményre mi magunk is, hiszen a több, mint 33 éve sikeresen működő cégünk a Székely Budo-Sport Kft., a kezdetektől jelen volt és támogatta a tradicionális karate irányzatokat.

Boldogok vagyunk, hiszen ahogy a sportág és ez a kiváló esemény is, mi is nagyon sokat fejlődtünk ez idő alatt. 1985 óta a nevünk és a karate kéz a kézben járt Magyarországon. Azóta a Székely Budo-Sport termékei a sportolók igényeihez alkalmazkodva egyre csak fejlődtek, ahogy arculatunk, online felületeink és kínálatunk is. A Samansport.eu egyre bővülő kínálatával és megbízhatóan magas minőségű és egyedi termékeivel mára már a legtöbb küzdősportban és harcművészeti ágban találkozhattok. A Hayashi a karate világában pedig a leginnovatívabb és legdinamikusabbmárkának számít a nemzetközi piacon, ugyanakkor a legjobb ár/érték arányú „WKF approved” márka is. A21. Budapest Open alatt Ti magatok is próbáljátok ki a legújabb 2018-as fejlesztésű prémium kumite és karate ruhákat, védő felszereléseket, utcai ruházatokat és kiegészítőket!

Úgy érezzük, hogy minden befektetett pillanat, az összes fejlesztés, ami a termékek legjobb használhatóságát és minőségének fejlesztését szolgálta, minden támogatás, amit a sportágba és annak kiváló versenyzőibe fektettünk, 32 éve folyamatosan növekvő sportvállalkozásunk egyik legjobb döntései közé tartozik. Ennek a szoros együttműködésnek pedig a legtöbb eredményét és a kiváló termékeket örömmel forgatjuk vissza a karate sportágba ebben az évben is!

Ezekkel a szavakkal kívánunk eredményes felkészülést és versenyzést minden Sportolónak és felkészítő Mestereiknek!

Találkozunk 2018-ban a Sportkastélyban Budapesten! Mi biztosan ott leszünk 21. alkalommal is!

 

Székely Sándor és Székely Csaba

Székely Budo-Sport / Hayashi Hungary / #hayashiteamTisztelt sportbarátaink!

 

Sikeresen zárult a jubileumi 20. Budapest Open nemzetközi verseny. Minden eddigi rekordot sikerült megdöntenünk mennyiségben, és minőségben. Néhány nappal a verseny kezdete előtt újra kellett terveznünk az egész programot mert a regisztrációk száma napról napra nőt. Végül 30 ország 165 klubjából 1960 regisztráció érkezett, így az eseményt már 8 tatamin rendeztük meg. Több környező országnak Budapest Open kvalifikációs verseny volt a következő WKF - EKF bajnokságokra. Több EB - VB, Premier Liga érmest is láthattunk a tatamin és utána a dobogón. Néhány a legnagyobb nevek közül: Douglas Brose, Valeria Kumizaki, Andres Madeira, Figueira Vinicius, Lucia Kováciková, Hárspataki Gábor, Tadissi Martial, Molnár Dániel....

De ez már a múlt és most tekintsünk a jövőbe. 2018-ban szeptember 8 - 9-én kerül sor a 21. Budapest Openre. Sikerült eredményesen tárgyalnunk a Hayashi céggel, így idén is támogatni fogják anyagilag az Open kategóriák díjazását.

Reméljük, hogy újból elfogadják a meghívásunkat ahogy a környező országok, úgy a távoli országok legjobbjai és ismét egy magas színvonalú versenyt fogunk tudni megrendezni. Bízunk abban is, hogy a rendkívül sűrű nemzetközi verseny program ellenére a régóta, hozzánk már szinte hazajáró klubok mellet, újabb csapatok és versenyzők látogatnak el idén Budapestre és ezzel tovább fogják emelni a verseny színvonalát.

Kedves sportbarátaink!

Engedjék meg, hogy ezennel szeretettel meghívjuk a sportolóikat, vegyenek részt a 21. Budapest Openen. Használják ki az alkalmat arra, hogy a versenyzőiket megmérettessék komoly nemzetközi mezőnyben. A felnőtt versenyzőik értékes kvalifikációs pontokat szerezhetnek a Madridban megrendezésre kerülő VB-re. Remek alkalom lesz ez felmérni a kadet, junior és U 21 versenyzőik felkészülési szintjét is, és egyben lehetőség arra, hogy ők is kvalifikációs pontokat szerezzenek a februári korosztályos EB-re.

Bízva a szeptemberi találkozásunkba,

Tisztelettel:

 

Rebicek Gerd

Szervező Bizottság Elnök